Salg til Privat

messagestole_venstre
messagestole_venstre
messagestole_hoejre
icon_money

Salg til
private

Vi levere, installere og rådgiver dig i brugen
af din nye massagestol, helt gratis.

Køb din nye massagestol over 12 mdr.
uden renter eller gebyr.

Jesper og Nina Hansen fra vejle, siger om Relax Zone
” Troværdig, hjælpsom og lyttede til vores behov. Efter få dage, ankom de med vores RZ Delux massagestol. De installeret den og gav os en grundig gennemgang af dens funktioner, før de kørte igen. Kan varmt anbefaledes til andre der ønsker en professionel massagestol i deres hjem ”
  • -Produkt katalog 2014
 

Salg til private

Vi kender alle til ømme muskler eller stress i hverdagen. Det kan skyldes mange ting, bl.a. ens formet arbejde på sin arbejdsplads,  at man har gået lidt for meget til den, da man var ude og dyrke sport eller man simpelthen har så travlt i hverdagen at det giver en stress. Samtidig har vi ofte fokus på vores familie eller karriere og glemmer tit hvordan vi egentlig selv går og har det.

Ved brug af en professionelle massagestole fra Relax Zone kan De i dag forbygge, behandle og minimere disse smerter. De får en kort pause i hverdagen hvor De kun er Dem selv. De føler Dem tryg og godt tilpas i Deres eget hjem mens De plejer deres velvære og skaber fornyet energi.

Relax Zone ønsker og levere massagestole som kombinere høj kvalitet, effekt og stabilitet til en pris alle kan være med på. Vi har derfor et bredt udvalg og har ikke låst også fast på et specifik mærke. Det resultere i vi har stole til hvert et behov samt økonomi.

Ønsker du finansiering af Deres køb hos Relax Zone, samarbejder vi med Resours Bank hvor vi kan tilbyde 12 måneders rente og gebyrfrit lån, ja vi levere endda også stolen på Deres adresse og tilslutter den så den er klar til brug. Ønskes en længere låneperiode kan vi tilbyde særdeles gode vilkår og renter i samarbejde med Resours Bank.

Er De interesseret i og gøre en forskel for dem selv og dit velvære, så Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud samt gratis fremvisning og vi vil sammen finde den rette løsning der vil servicere Deres behov bedst muligt. Det aldrig for sent med et sundt og bedre velvære.

Ved at download vores produkt katalog oppe til højre, kan De se hvad vi tilbyder af
massagestole

top