Vi tilbyder

Møntbetjente messagestole

relaxzone_vi_tilbyder_montbetjentestole
Mønt og kreditkort betjente massagestole er ideelle mange steder, såsom lufthavne, shopping centre, hospitaler, legeland eller et helt andet sted. Kun fantasien sætter
grænserne. Deres kunder vil værdsætte den ekstra service, som Deres konkurrenter ikke tilbyder, og det bedste af det hele er….

Læs mere
Leasing & Leje

relaxzone_vi_tilbyder_leasing
Ved leasing af en eller flere massagestole hos Relax Zone beholder virksomheden sin likviditet. Man kan derfor, med et meget lille beløb pr. måned tilbyde et sundt og bedre arbejdsmiljø, i form af massagestol til sine medarbejdere. Dette nedsætter sygefravær og skaber et øget….

Læs mere
Salg til erhverv

relaxzone_vi_tilbyder_messagestole

Rygsmerter, mental udmattelse og stress er noget som rammer langt de fleste danske virksomheder før eller siden. Derfor har et sundt og godt arbejdsmiljø stor betydning for enhver succesfuld virksomhed. Med en professionel massagestol fra Relax Zone i Deres virksomhed, minimere De arbejdsrelatere skader, samtidig med De øger medarbejdernes energiniveau samt….

Læs mere
Salg til privat

relaxzone_vi_tilbyder_salg_privat
Relax Zone ønsker og levere massagestole som kombinere høj kvalitet, effekt og stabilitet til en pris alle kan være med på. Vi har derfor et bredt udvalg og har ikke låst også fast på et specifik mærke. Det resultere i vi har stole til hvert et behov samt økonomi. Vi vil lytte til Deres ønsker og behov, og ud fra det finde den stol der passer Dem bedst. Vi er med fra start til slut hvilket indebære rådgivning omkring valg af massagestol, levering og installering samt kursus i brugen af stolen i Deres eget hjem. Ønsker De at….

Læs mere

top